• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Придатний до експлуатації: «мирноградський міст» ремонтуватимуть після нашої перемоги

eye

341

14.06.2024 09:10

Новини громад

img

Попри те, що в країні триває війна, Покровська громада продовжує працювати над оцінкою пошкоджень та плануванням відновлення, щоб після закінчення бойових дій максимально швидко розпочати реконструкцію та повернення в експлуатацію пошкодженого майна.

Один з таких об’єктів - шляхопровід біля станції «НОВА», для обстеження якого було запрошено фахівців із київського Державнго підприємства «Національний інститут розвитку інфраструктури» (ДП «НІРІ»). За попередніми висновками, міст визнано придатним для використання.

«Після завершення війни цей міст ми повністю відремонтуємо. Зараз є рух автомобілів в обох напрямках, цього наразі вистачає, тому ремонтних робіт поки не буде», — повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Загалом, плани на відновлення інфраструктури в Покровській громаді після війни масштабні. Існують великі задуми на відновлення всіх будівель та інших об'єктів інфраструктури після завершення бойових дій. Однак в умовах поточної ситуації ремонтні роботи не є пріоритетом, оскільки основні зусилля зосереджені на підготовці громади до осінньо-зимового періоду та усуненні наявних пошкоджень будівель, придатних до подальшого використання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Усні історії»: музейники Покровська збирають свідчення війни від мешканців громади

Події сучасної російсько-української війни назавжди увійдуть в історію як приклад сміливої боротьби українського народу проти жорстокого агресора. Проте кожен з нас розуміє, що ця історія твориться завдяки діям звичайних людей на тлі великих потрясінь.

eye

58

Новини громад

25 жовтня 2024 15:00

Покровський центр комплексної реабілітації «Милосердя» продовжує роботу у селі Нересниця: пів року після релокації

Пів року тому Покровський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (ЦКРОІ) «Милосердя» був вимушено переміщений до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області.

eye

75

Громада 1

25 жовтня 2024 14:00

Представники Покровської громади долучились до написання радіодиктанту єдності

Сьогодні українці з різних куточків країни приєднались до Радіодиктанту національної єдності, присвяченому Дню української писемності та мови.

eye

130

Новини громад

25 жовтня 2024 13:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію